Wednesday, May 8, 2024
HomeCrowdfundingMaak kennis met de nieuwe look van Patreon

Maak kennis met de nieuwe look van Patreon


De afgelopen maanden hebben we er exhausting aan gewerkt om Patreon gemakkelijker, sneller en aangenamer te maken voor jou en je patrons.

Vandaag delen we graag een preview van deze upgrades waardoor je meest voorkomende workflows sneller en intuïtiever zijn. De instruments die je elke dag gebruikt, zijn nu samengevoegd in één enkele weergave, waardoor je volledige toegang hebt tot alles wat je nodig hebt om je ledenaantal te versterken en te laten groeien.

Je krijgt ook een verbeterde browse-ervaring op web en mobiel. Je pagina’s worden sneller geladen, de app werkt soepeler en alles voelt gewoon een stuk vlotter aan.

Met deze replace hebben je patrons een duidelijker pad naar de dingen waar ze het meest om geven — jij en je creaties.

Vanaf volgende week zie je:

Je pagina, in focus

Wanneer je nu inlogt op Patreon als maker, kom je direct in je workflow terecht, zodat je meteen kunt beginnen met creëren. Je kunt al je eerdere berichten bekijken en bewerken, of je pagina bekijken vanuit het perspectief van je patrons of het publiek.

In datzelfde rechtermenu kun je rechtstreeks naar het bewerken van je pagina en het beheren van je berichten gaan.

Een meer gestroomlijnde zijbalk

De nieuwe top-level-navigatie biedt je directe toegang tot alle instruments die je nodig hebt om je ledenaantal te versterken. De plaatsen die je het vaakst bezoekt, Patrons, Inzichten, Uitbetaling, Berichten, Meldingen en Instellingen, staan netjes in je linkerzijbalk. Je meest voorkomende workflows, van berichten maken tot geld opnemen, zijn nu binnen handbereik.

Wanneer je op deze secties klikt, vind je relevante tabbladen bovenaan het scherm.

Gemakkelijk schakelen tussen profielen

Bijna een derde van de makers is ook lid van andere Patreon-community’s en we hebben van veel makers gehoord dat je een gemakkelijke, gestroomlijnde manier wilt om tussen je makerprofiel en patronprofiel te bewegen.

Met de nieuwe profielwisselaar schakel je razendsnel van je profiel naar makermodus en terug.

Al je inzichten op één plek

Eerder werden inzichten verspreid over veel verschillende pagina’s, waardoor het moeilijk was om een duidelijk en nauwkeurig beeld te krijgen van de staat van je lidmaatschap.
Nu zie je de vitale informatie over je lidmaatschap, inkomsten en berichten in één enkele weergave. Geen geklik meer om de informatie te vinden die je nodig hebt. Het staat allemaal bij elkaar.

We zetten ons in om alle makers de inzichten te geven die ze nodig hebben om weloverwogen, uitvoerbare beslissingen te nemen over hun lidmaatschap, inclusief welke tactieken het goed doen voor inkomsten, ledengroei, paginaverkeer en betrokkenheid. In de komende maanden zie je further verbeteringen in de Inzichten-ervaring terwijl we die visie verder verwerkelijken.

Makkelijker dan ooit tevoren voor patrons

Met deze replace hebben je patrons een veel duidelijker pad naar je makerpagina vanuit hun homefeed en zijbalk. De dingen waar ze het meest om geven — jij en je content material — staan nu centraal.

Mocht je het gemist hebben, we hebben onlangs een aantal verbeteringen aangebracht aan de algehele app-ervaring. Het zoeken gaat vlotter, het afspelen is soepeler en het audiotabblad is compleet opnieuw ontworpen.

Wat komt er nog meer?

De nieuwe ervaring zal eind mei starten voor makers en patrons through web-, iOS- en Android-apps.

Als je meer gedetailleerde vragen hebt, kun je voor een volledige uitsplitsing van wat er verandert ook naar onze ondersteuningspagina in het Helpcentrum gaan.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments